Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Avisos

Ďrgan de contractaciˇ:
Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC)
Codi d'expedient:
15/33
Absorciˇ de la mercantil BULL ESPAĐA S.A. per ATOS IT SOLUTIONS AND SERVICES IBERIA, S.L.
Data de publicaciˇ: 09/02/2017 12:05 h
Descripciˇ: L'Acord marc de data 10 de juny de 2016 que homologa a la mercantil BULL ESPAĐA, S.A. com a prove´dor d'equips de lloc de treball per a les entitats que integren el grup de compra ha estat modificat degut a la fusiˇ per absorciˇ de BULL ESPAĐA, S.A. per part de ATOS IT SOLUTIONS AND SERVICES IBERIA, S.L. La mencionada absorciˇ es va fer p˙blica al BORME N˙m. 19, de 27 de gener de 2017 (PÓg. 4645), i es troba inscrita al T 34316 , F 25, S 8, H M 497563, I/A 34 del Registre Mercantil de Madrid.

Dita modificaciˇ comporta que la societat ATOS IT SOLUTIONS AND SERVICES IBERIA, S.L. se subroga en tots els drets i deures de la mercantil absorbida.
Ad1a-1533: Adhesiˇ de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar
Data de publicaciˇ: 08/03/2017 15:30 h
Descripciˇ: Adhesiˇ de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar (Estur, S.L.), en tant que centre adscrit a la Universitat de Girona. L'adhesiˇ queda emparada, en el plec de clÓusules administratives particulars que regeixen l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals.

Mitjanšant l'adhesiˇ, l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar podrÓ podrÓ accedir a la contractaciˇ del subministrament d'equips de lloc de treball i a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals, mitjanšant la tramitaciˇ, per la propia entitat del/s corresponent/s contracte/s derivat/s.
Ad2a-1533: Adhesiˇ de l'Institut de Recerca i Tecnologia AgroalimentÓries (IRTA)
Data de publicaciˇ: 10/03/2017 13:20 h
Descripciˇ: Adhesiˇ de l'Institut de Recerca i Tecnologia AgroalimentÓries (IRTA) emparada, en el plec de clÓusules administratives particulars que regeixen l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals.

Mitjanšant l'adhesiˇ, l'IRTA podrÓ podrÓ accedir a la contractaciˇ del subministrament d'equips de lloc de treball i a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals, mitjanšant la tramitaciˇ, per la propia entitat del/s corresponent/s contracte/s derivat/s.
Ad3a-1533: Adhesiˇ de Fundaciˇ Privada Escoles UniversitÓries Gimbernat (EUG)
Data de publicaciˇ: 17/03/2017 10:30 h
Descripciˇ: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Privada Escoles UniversitÓries Gimbernat (EUG) emparada, en el plec de clÓusules administratives particulars que regeixen l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals.

Mitjanšant l'adhesiˇ, l'EUG podrÓ podrÓ accedir a la contractaciˇ del subministrament d'equips de lloc de treball i a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals, mitjanšant la tramitaciˇ, per la propia entitat del/s corresponent/s contracte/s derivat/s.
Ad4a-1533: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Parc CientÝfic de Barcelona
Data de publicaciˇ: 11/10/2017 15:38 h
Descripciˇ: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Parc CientÝfic de Barcelona (FPCB) emparada en el plec de clÓusules administratives particulars que regeixen l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals.

Mitjanšant l'adhesiˇ, l'FPCB podrÓ podrÓ accedir a la contractaciˇ del subministrament d'equips de lloc de treball i a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals, mitjanšant la tramitaciˇ, per la propia entitat del/s corresponent/s contracte/s derivat/s.
Ad5a-1533: Adhesiˇ Centre de Rercerca Ecol˛gica i Aplicacions Forestals (CREAF)
Data de publicaciˇ: 05/04/2018 12:37 h
Descripciˇ: Adhesiˇ del Centre de Rercerca Ecol˛gica i Aplicacions Forestals (CREAF) emparada en el plec de clÓusules administratives particulars que regeixen l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la
prestaciˇ de determinats serveis addicionals.

Mitjanšant l'adhesiˇ, el CREAF podrÓ podrÓ accedir a la contractaciˇ del subministrament d'equips de lloc de treball i a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals, mitjanšant la tramitaciˇ, per la pr˛pia entitat del/s corresponent/s contracte/s derivat/s.
Adh 6a E1533: Adhesiˇ de l'Escola Superior de Comerš Internacional (ESCI) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals.
Data de publicaciˇ: 12/07/2018 12:15 h
Descripciˇ: Adhesiˇ de l'Escola Superior de Comerš Internacional (ESCI) a l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals E1533 (lots 1 i 2).
Adh 8a E1533: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Tecnocampus Matarˇ-Maresme a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals
Data de publicaciˇ: 07/11/2018 13:26 h
Descripciˇ: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Tecnocampus Matarˇ-Maresme a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals (Exp. 1533, Lots 1 i 2)
Adh 7a E1533: Adhesiˇ del Centre Tecnol˛gic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals.
Esmenat en data: 21/03/2019 13:33 h
Descripciˇ: Adhesiˇ del Centre Tecnol˛gic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) a l'Acord Marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals E1533 (lots 1 i 2).
Adh 9a E1533: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals
Esmenat en data: 21/03/2019 13:45 h
Descripciˇ: Adh 9a E1533: Adhesiˇ de la Fundaciˇ Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals (Exp. 1533, Lots 1 i 2).
Adh 10a E1533: Adhesiˇ de l'Entitat Fundaciˇ Institut CatalÓ de Paleocologia Humana i Evoluciˇ Social a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals
Data de publicaciˇ: 16/07/2019 12:00 h
Descripciˇ: Adhesiˇ 10a a l'E1533 de l'Entitat Fundaciˇ Institut CatalÓ de Paleocologia Humana i Evoluciˇ Social (IPHES) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals. (Exp. 1533, Lots 1 i 2).
Adh 11a E1533: Adhesiˇ del Centre de Recerca MatemÓtica (CRM) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals
Data de publicaciˇ: 16/07/2019 12:42 h
Descripciˇ: Adhesiˇ 11a a l'E1533 del Centre de Recerca MatemÓtica (CRM) a l'Acord marc per a l'homologaciˇ d'empreses pel subministrament d'equips de lloc de treball i per a la prestaciˇ de determinats serveis addicionals. (Exp. 1533, Lots 1 i 2).
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya