Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / ComitŔ d'experts

Ďrgan de contractaciˇ:
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Codi d'expedient:
X2022003431
Convocat˛ria a la reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor.
Data de publicaciˇ: 14/10/2022 13:00 h
Descripciˇ: Expedient: X2022003431
Assumpte: Reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ de la licitaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor.
En relaciˇ a la licitaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor, es convoca a la reuniˇ de la Mesa de Contractaciˇ, en acte p˙blic, per constituir la Mesa de contractaciˇ i procedir a l'obertura del sobre ˙nic Digital de les ofertes presentades mitjanšant a la Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica.
La reuniˇ es farÓ el dia 19 d'octubre de 2022, a les 14:30h, a la sala de reunions del Consell Comarcal.
Nova convocat˛ria a la reuniˇ virtual de la Mesa de contractaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor.
Data de publicaciˇ: 20/10/2022 10:45 h
Descripciˇ: Expedient: X2022003431
Assumpte: Reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ de la licitaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor, per mitjans telemÓtics.
Per causes imprevistes, la reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ que havia de celebrar-se el dia 19 d'octubre de 2022, a les 14.30 h s'ha hagut de post-posar pel dia d'avui.
Es per aquest motiu que en relaciˇ amb la licitaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ de la Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor, es convoca, per mitjans telemÓtics, la Mesa de Contractaciˇ, per constituir-la i procedir a l'obertura del sobre ˙nic Digital de les ofertes presentades mitjanšant la Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica.

La reuniˇ es farÓ per mitjans telemÓtics el dia 20 d'octubre de 2022, a les 14:00h,
Acta Mesa de Contractaciˇ de data 20 d'octubre de 2022
Data de publicaciˇ: 25/10/2022 10:15 h
Descripciˇ: Acta de la reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ en relaciˇ a la licitaciˇ de l'obra del "Projecte de reordenaciˇ de la Plaša Sindicat" de Sant Miquel de Campmajor amb motiu de la constituciˇ de la Mesa de Contractaciˇ i l'obertura dels sobre ˙nic digital, celebrada el dia 20 d'octubre de 2022.
Nova convocat˛ria a la reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor.
Data de publicaciˇ: 08/11/2022 12:15 h
Descripciˇ: En relaciˇ a la licitaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ de la Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor, es convoca a la reuniˇ de la Mesa de Contractaciˇ, en acte no p˙blic, per valorar l'informe sobre la justificaciˇ de l'oferta presentada per l'empresa Salvador Serra SA.
La reuniˇ es farÓ el dia 9 de novembre de 2022, a les 14:30h, a la sala de reunions del Consell Comarcal
ACTA DE LA REUNIË DE LA MESA DE CONTRACTACIË DE DATA 9 DE NOVEMBRE DE 2022
Data de publicaciˇ: 11/11/2022 15:10 h
Descripciˇ: Acta de la reuniˇ de la Mesa de contractaciˇ de la licitaciˇ de l'obra "Projecte de reordenaciˇ d ela Plaša del Sindicat" a Sant Miquel de Campmajor, per valorar l'informe sobre la justificaciˇ de l'oferta presentada per l'empresa Salvador Serra SA.
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya