Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Per motius tŔcnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractaciˇ P˙blica estÓ programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarÓ que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarÓ inscrita en el Registre d'incidŔncies de la pr˛pia Plataforma.

 

Avisos relacionats amb la Mesa / ComitŔ d'experts

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament del Masnou
Codi d'expedient:
LIC 14/2022
Acta obertura Sobre digital A
Data de publicaciˇ: 18/05/2022 11:00 h
Descripciˇ: Acta de la Mesa de contractaciˇ d'obertura del sobre digital A i de qualificaciˇ de la documentaciˇ general (declaraciˇ responsable) en la licitaciˇ convocada per a l'adjudicaciˇ del contracte de gestiˇ i desenvolupament del projecte radars al Masnou.
Acta revisiˇ esmenes sobre A i obertura Sobre B
Data de publicaciˇ: 24/05/2022 10:30 h
Descripciˇ: Acta de la Mesa de contractaciˇ de revisiˇ d'esmenes de la documentaciˇ administrativa inclosa en el sobre digital A i d'obertura del sobre digital B (documentaciˇ relativa als criteris avaluables mitjanšant judici de valor) en la licitaciˇ convocada per a l'adjudicaciˇ del contracte de gestiˇ i desenvolupament del projecte radars al Masnou.
Acta estudi informe tŔcnic de valoraciˇ sobre B
Data de publicaciˇ: 01/06/2022 12:00 h
Descripciˇ: Acta de la Mesa de contractaciˇ d'estudi de l'informe tŔcnic de valoraciˇ de la documentaciˇ del sobre digital B (documentaciˇ relativa als criteris no avaluables de forma automÓtica) en la licitaciˇ convocada per a l'adjudicaciˇ del contracte de serveis de gestiˇ i desenvolupament del projecte radars al Masnou.
Acta d'obertura del sobre digital C
Data de publicaciˇ: 10/06/2022 09:00 h
Descripciˇ: Acta de la Mesa de contractaciˇ d'obertura del sobre digital C (documentaciˇ relativa als criteris quantificables automÓticament) en la licitaciˇ convocada per a l'adjudicaciˇ del contracte de gestiˇ i desenvolupament del projecte radars al Masnou.
Acta valoraciˇ sobre C, classificaciˇ ofertes i proposta classificaciˇ.
Data de publicaciˇ: 22/06/2022 09:50 h
Descripciˇ: Acta de la Mesa de contractaciˇ d'estudi de l'informe tŔcnic de valoraciˇ del sobre C (documentaciˇ relativa als criteris quantificables automÓticament), classificaciˇ d'ofertes i proposta d'adjudicaciˇ en la licitaciˇ convocada per a l'adjudicaciˇ del contracte de gestiˇ i desenvolupament del projecte radars al Masnou.
Acta revisiˇ documentaciˇ prŔvia adjudicaciˇ
Data de publicaciˇ: 12/07/2022 11:30 h
Descripciˇ: Acta de la Mesa de contractaciˇ de revisiˇ de la documentaciˇ prŔvia a l'adjudicaciˇ del contracte de serveis de gestiˇ i desenvolupament del projecte radars al Masnou.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya