Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Departament de Territori
Codi d'expedient:
PTOP-2022-308
AVÍS CONVOCATÒRIA ACTE PÚBLIC D'OBERTURA DEL SOBRE CORRESPONENT ALS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ AVALUABLES MITJANÇANT L'APLICACIÓ DE FÓRMULES O D'APRECIACIÓ AUTOMÀTICA
Esmenat en data: 25/05/2022 13:45 h
Descripció: AVÍS CONVOCATÒRIA ACTE PÚBLIC D'OBERTURA DEL SOBRE CORRESPONENT ALS CRITERIS D'ADJUDICACIÓ AVALUABLES MITJANÇANT L'APLICACIÓ DE FÓRMULES O D'APRECIACIÓ AUTOMÀTICA
Informe tècnic de valoració dels criteris subjectius o sotmesos a judici de valor.
Esmenat en data: 27/05/2022 10:30 h
Descripció: Per mitjà d'aquest avís es publica l'informe tècnic de valoració dels criteris sotmesos a judici de valor correcte.
Resultats obertura sobre C
Data de publicació: 01/06/2022 09:10 h
Descripció: Es pública l'arxiu que recull els resultats de l'obertura del sobre C. Aquests resultats resten pendents de la corresponent comprovació d'aquests criteris d'adjudicació que estiguin sotmesos a verificació amb la documentació acreditativa corresponent.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya