Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.03
PLECS EN CASTELLÀ
Data de publicació: 23/06/2022 10:00 h
Descripció: Es pubiica la traducció al castellà dels plecs que regeixen la present licitació, originalment redactats en català. La versió catalana és l'original i autèntica, sent aquests plecs ara publicats una traducció dels mateixos.
AVÍS DE CONVOCATÒRIA DE SESSIÓ INFORMATIVA DE LA LICITACIÓ
Data de publicació: 29/06/2022 13:55 h
Descripció: Es publica l'avís de convocatòria de la sessió informativa de la licitació corresponent a l'Acord marc de subministrament d'equips per a la generació d'energia solar fotovoltaica amb destinació a les entitats locals de Catalunya, sessió que tindrà lloc el proper dia 12 de juliol d'enguany, a les 12:00 hores, en les condicions indicades al contingut de l'avís publicat
DOCUMENT SESSIÓ INFORMATIVA
Data de publicació: 12/07/2022 14:00 h
Descripció: Publicació de la presentació exposada en la sessió informativa celebrada el 12 de juliol de 2022.
Document de resposta a les preguntes realitzades per les empreses interessades en el procediment de licitació
Data de publicació: 18/07/2022 21:00 h
Descripció: Publicació del document de resposta a les preguntes realitzades per les empreses interessades en el procediment de licitació, així com la Resolució de Presidència aprovant l'esmentat document.
AVÍS OBERTURA PÚBLICA SOBRES C
Data de publicació: 25/10/2022 08:05 h
Descripció: Mitjançant el present es fa públic que es convoca en sessió pública i telemàtica l'obertura dels Sobres C pel proper dia 28 d'octubre de 2022, a les 9:00 hores. L'enllaç per accedir via Zoom a la sessió d'obertura el trobareu al Document adjunt.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya