Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Avisos

Òrgan de contractació:
Ajuntament de la Canonja
Codi d'expedient:
3370/2021
Visita voluntària
Data de publicació: 05/05/2022 13:50 h
Descripció: A conseqüència de les consultes formulades per empreses interessades i de conformitat amb les instruccions rebudes pels Serveis Tècnics Municipals, es comunica que es realitzarà una visita voluntària a l'immoble on s'ha d'emplaçar el centre d'interpretació, el dimarts dia 17 de maig de 2022, a les 11 hores.

Donat que actualment en l'immoble s'hi estan realitzant obres de condicionament, és obligatori portar EPI's: casc, armilla i botes de seguretat.

Els interessats en realitzar la visita ho hauran de comunicar prèviament a l'adreça de correu electrònic urbanisme@lacanonja.cat.

Els interessats queden convocats a les 11 hores, davant de l'edifici del Mas de l'Abeurador de la Canonja, situat al Camí Vell de Reus, núms. 39-41 de la Canonja.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya