Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de contratación del sector público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions de la PLACSP ja queden recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) i es poden consultar des del cercador de la PSCP.

 

Interposicio de recurs Contenciós Administratiu. Recurs PROCEDIMENT ORDINARI Nº 139/2020-D del Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 3 de Barcelona.

Òrgan de contractació:
Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A
Codi d'expedient:
E19-0206
PDF PDF i XML

 

Descripció: En compliment d'allò previst pels articles 48.1 y 49.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós Administrativa, es fa públic als efectes d'emplaçament de possibles interessats, que ha estat interposat recurs Contenciós Administratiu per part de la mercantil B-MAR SERVEIS COSTERS INTEGRATS, S.L. (abans QSTAR SERVEIS COSTERS INTEGRGATS, S.L.) contra la resolució d'adjudicació del Conseller Delegat de Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A. de 4 de març de 2020, per la que s'acorda adjudicar el contracte de subministrament de 21 torres de vigilància per les platges de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible, a PROYECTOS E INSTALACIÓN DE MATERIAL URBANO, S.A.U. A l'esmentat recurs i procediment els possibles interessats poden, si ho estimen oportú, comparèixer i personar-se en el termini de nou dies, com a part demandada.

Documents

 
Anunci
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya