Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA GENERALITZADA EN APLICACIONS CORPORATIVES DE LA GENERALITAT ESTÀ AFECTANT LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA. ELS TÈCNICS ESTAN TREBALLANT PER TAL QUE PUGUI ESTAR RESOLTA AL MÉS AVIAT POSSIBLE.

 

ACTA D'OBERTURA DELS SOBRES DIGITALS "A"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/SAC/Contractació/2019/15 (17/2019/CSUBM).
PDF PDF i XML

 

Descripció: ACTA D'OBERTURA DELS SOBRES DIGITALS "A" PRESENTATS EN EL PROCEDIMENT OBERT TRAMITAT PER ADJUDICAR: CONTRACTE ADMINISTRATIU MIXT DE SUBMINISTRAMENT CONSISTENT EN L'ARRENDAMENT SENSE OPCIÓ DE COMPRA DE GRUPS ELECTRÒGENS I ELEMENTS AUXILIARS PER DONAR SERVEI ALS ACTES QUE ES REALITZARAN EN EL MUNICIPI DE VILADECANS.

Lots:

•Lot 1: Arrendament sense opció de compra de dos grups electrògens i elements auxiliars, així com el subministrament de combustible per a generació d'energia elèctrica en baixa tensió per donar servei a les casetes municipals durant la festa major.

•Lot 2: Arrendament sense opció de compra de diferents grups electrògens i elements auxiliars, així com el subministrament de combustible per a generació d'energia elèctrica en baixa tensió per donar servei a diferents actes.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya