Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Addenda de la pròrroga Exp. CTTI-2018-104-L3

Òrgan de contractació:
Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya
Codi d'expedient:
CTTI-2018-104
PDF PDF i XML

 

Descripció de l'esmena: La publicació de l'avís es va publicar erròniament a l'apartat de recursos quan es tracta d'una avis relacionat amb la fase d'execució.

Descripció: S'incorpora a l'expedient l'Addenda signada entre Vodafone España, S.A.U. i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la pròrroga de l'expedient CTTI-2018-104-L3 de Serveis de prestació i gestió de comunicacions de veu de la Generalitat de Catalunya - Lot 3 Mobilitat. El termini d'execució correspon a un període addicional de 2 anys a comptar des del 27 de juny de 2021, i per un import màxim de 11.168.271,35 euros (IVA exclòs).

Lots:

•Mobilitat

Documents

 
Addenda pròrroga
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya