Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractacion Publica

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Perfil deth licitador

Ajuda Document d'ajuda

Eth perfil de licitador ei un conjunt de servicis adreçadi as enterpreses licitadores damb er objectiu de provedir un espaci pròpri a cada licitador damb ua seguida d'estruments que faciliten er accès e era gestion d'expedients de contractacion deth vòste interès, en collaboracion e comunicacion entre licitadors, e era melhora dera innovacion en marc dera contractacion publica.

de Donadas del perfil

Consulta e mantenença des donades corporatives e de contacte deth licitador

 

Es mies licitacions

Lista d'expedients qu'eth licitador a mercat coma deth sòn interès, a on poderatz indicar era vòsta disponibilitat entà licitar-i de manèra collaborativa damb autes enterpreses.

 

Punt d''amassada

???licitador.detall.puntdetrobada???

 

Boèta d'innovacion

Lista i enviament de prepauses d'innovacion per part deth licitador, adreçades as Organs de contractacion, sus projèctes desvolopadi pera vòsta enterpresa que poguen resultar interessants.

 

Las miás ofèrtas

Escarrabilhadas de proposicions de licitacion realizada en linha e los sieus expedients associats. S'incluson pas doncas d'ofèrtas de licitacion presentada de manièra extèrna a la plataforma.

 
Avís legau  |  Sus eth web  |  Accessibilitat  |  Protección de donadas  |  © Generalitat de Catalunya