Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Perfil del licitador

Ajuda Document d'ajuda

El perfil de licitador és un conjunt de serveis adreçats a les empreses licitadores amb l'objectiu de proveir un espai propi a cada licitador amb un seguit d'eines que facilitin l'accés i gestió d'expedients de contractació del seu interès, la col·laboració i comunicació entre licitadors, i la millora de la innovació en el marc de la contractació pública.

Dades del perfil

Consulta i manteniment de les dades corporatives i de contacte del licitador

 

Les meves licitacions

Llista d'expedients que el licitador ha marcat com del seu interès, on podrà indicar la seva disponibilitat per licitar-hi de manera col·laborativa amb altres empreses.

 

Punt de trobada

El punt de trobada és un espai virtual adreçat als licitadors per tal d'impulsar la compra col·laborativa tot garantint la col·laboració, l'eficàcia i l'eficiència.

 

Bústia d'innovació

Llista i enviament de propostes d'innovació per part del licitador, adreçades als Òrgans de contractació, sobre projectes desenvolupats per la seva empresa que puguin resultar interessants.

 

Les meves ofertes

Llista de propostes de licitació realitzades en línia i llurs expedients associats. No s'inclouen doncs ofertes de licitació presentades de manera externa a la plataforma.

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya